• Home
 • Services og Priser
 • Klasser
 • Kids Sommer Klasser
 • Catering
 • Kalender
 • Kontakt
 • Mad Skrivning
 • Min lokale Journey
 • Italien Trip
 • Mine rejser
 • Foodie Links
 • Kogebog Anmeldelser

Grøn Tomat Brød

29 juni 2009 | Brød , Populær

Jeg plejer at tænke på grøn tomat opskrifter sent i høstsæsonen, når det ikke varmt nok eller solrige nok i løbet af dagen til at modnes de resterende grønne tomater på stilk. Men jeg har så mange grønne tomater vokser på min tomatplanter lige nu, at det er fristende at gå videre og vælge et par at gøre denne lækre brød. Grøn tomat brød svarer til en zucchini brød i, at det er fyldt med grøntsager, du vil aldrig vide er der (endnu en af ​​de store muligheder for at snige ting i for kræsne). Du kan fryse puré under foranstaltning, der ved udløbet af sommeren, så du har denne parat når der er behov for at gøre dette fugtige brød. Jeg gør opskriften med en del Splenda at holde sukkerindholdet ned, men du kan bruge alle sukker i stedet. Samme med nonfat yoghurt - brug, uanset hvilken type du kan lide eller endda creme fraiche, som giver den en flot tang.

Grøn Tomat Brød
Print
Opskrift Type: Brød
Prep tid: 10 min
Cook tid: 50 min
Samlet tid: 1 time
Serverer: 20
Ingredienser
 • 1 / 2 kop raps olie
 • 8 ounce nonfat yoghurt, almindeligt
 • 3 store æg
 • 1 kop sukker
 • 1 kop Splenda (eller bruge alle sukker)
 • 2 kopper grønne tomater, purerede, juice drænet og kasseres
 • 2 kopper universalrengøringsmidler mel
 • 1 kop hele hvedemel
 • 1 / 2 tsk bagepulver
 • 1 tsk bagepulver
 • 2 tsk kanel
 • 1 / 2 tsk muskatnød
 • 1 / 8 tsk salt
 • 1 / 2 tsk stødt nelliker
Instruktioner
 1. Forvarm ovnen til 350 grader. Fedt og mel to brød pander. Kombiner olie, yoghurt, æg, sukker, Splenda og grønne tomater i en stor skål og bland godt. Støvtætte samle alle formål, mel, bagepulver, bagepulver og krydderier og føje til våde ingredienser sammen med hele hvedemel. Rør sammen lige indtil kombineres. Divider ligeligt mellem to forberedt pander og bages lige indtil en tandstikker kommer ren fra midten af ​​brødet, cirka 45 minutter. Lad afkøle i pander, og fjern derefter. Til at bevare fugten, wrap i plast wrap og opbevares i køleskab. Kan fryses.
Google Opskrift Se Microformatting ved nem opskrift

Efterlad en kommentar Efterlad en kommentar

Print This Recipe Print denne opskrift

Abonnér Ligesom dette indlæg?
Få nye stillinger
af foder eller e-mail .

Kommentarer

14 Svar | TrackBack URL | Kommentarer Feed

 1. Jeg har lige forbundet til dette indlæg i min blog, og krediteret dig med awesome grønne maters billede. Med den kolde og (snow!) i denne weekend var vi alle i en larm at lægge væk haveslanger, høst alt, hvad vi kunne, og sørge. Vi kan have været frarøvet vores varme efterår dag og forlænget vækstsæson, men vi fejrer alle de poser med reddet grønne tomater. Jeg tilbragte tre timer opskæring og terninger dem alle, og er glad for jeg gjorde. Denne dessert brød er en trøst mad som vi ser det iskolde prognose!

  Svar

 2. BeeARawFoodie - tak for linket. Jeg har gjort en hel del grøn tomat opskrifter for nylig - grøn tomat chili, kokos kylling gryderet med grønne tomater, grøn tomatrelish. Du kan finde dem, hvis du ruller tilbage gennem den sidste uge eller to stillinger!

  Svar

 3. Tak for denne interessante opskrift! Jeg vil forsøge det i slutningen af ​​ugen.

  Svar

 4. Jeg har lige fundet dit link til denne brød opskrift, og det er lækkert. Jeg har en blog udstationering om det udstationering billeder af mine forsøg. Tak så meget for din opskrift! Det var mest hensigtsmæssigt at bruge nogle af mine overflod af tomater.

  Svar

 5. AmandaAsABee - glad for du nød det! Jeg ville elske at se dine fotos af opskriften, men jeg kan ikke synes at finde det på din blog - kan du sende mig linket?

  Svar

 6. Jeg prøvede opskriften, men jeg tror, ​​jeg vil prøve at erstatte grønne tomatpure ind i min yndlings zucchini brød opskrift i stedet. Opskriften her producerer brød, som er næsten fedtet, med en unappetizingly sprød top, og har ikke meget i vejen for smag, til min smag.

  Beskrivelsen er misvisende, for, hvis nogen mener, de producerer noget eksternt sundt. Brødet er angiveligt 'pakket' med grøntsager, men der er mindre end 2 spsk tomat i hver servering. Det er ikke "pakket", sorry. Yderligere, selv ved hjælp af nonfat yoghurt, der er næsten 7 gram fedt per portion (selvom jeg ikke kunne forestille mig at få 10 skiver, langt mindre ti portioner, ud af hver brød; min dobbelt parti kun tre normalt størrelse brød).

  Svar

  • John, Jeg er ked af du ikke var tilfreds med den opskrift - jeg har gjort det mange gange for at rave reviews. Du kan prøve at udelade olien alle sammen - det er faktisk sådan jeg plejer at gøre det, men jeg var bekymret læsere ville synes, at det for tørt, så jeg har tilføjet lidt olie til opskriften. Udeladelse af den olie fjerner 6 gram fedt per portion.

   Jeg tror, ​​portionsstørrelser er blevet stærkt forvrænget i vores land, så kan tegne sig for dine sætte spørgsmålstegn ved dele - det gør, ja, give 10 skiver pr brød og opskrift gør to loafs.

   Brug Splenda ændrer tekstur noget og ikke gør det muligt at stige så meget - betjene alle sukker, og du får en bedre ud brød, der kan ligne en større skive.

   Endelig, på den bemærkning "pakket" med grøntsager - husk at dette er ved at blive sammenlignet med et andet krydderi brød eller pund kage fad, der ikke ville have nogen grøntsager i det. Og det sted, stillingen var at give folk noget at gøre med grønne tomater i løbet af vinteren. Det var aldrig ment som en erstatning for at spise en portion grøntsager - bare en dejlig måde at snige et par mere i din kost og bruge op disse tomater.

   Håber du vil prøve opskriften igen!

   Svar

 7. Michele - Jeg elskede denne opskrift. Jeg ændrede ikke noget om det med undtagelse af at tilføje en 1 / 2 tsk kardemomme. Det var perfekt! Jeg elsker den halve Splenda, halvt sukker kombination (to diabetikere i husstanden). Alle, inklusive to relativt kræsne børn, der ikke kan lide tomater, var forbløffet over at alle disse tilovers grønne tomater kan omdannes til noget så lækker. Dette vil blive føjet til vores regualr søde brød rotation. Tak!

  Svar

 8. Tak så meget for at dele denne awesome opskrift! Som et første gang tomat producenten, var jeg til et tab for hvad man skal gøre med alle de grønne. Denne opskrift er fantastisk ... .. jeg er stadig afklapsning mine læber over et stykke Jeg har lige spist. :-)

  Svar

 9. Tak for denne vidunderlige opskrift! Vi havde kun lige et par grønne tomater, og jeg brugte alle i dette brød! Jeg gjorde erstatte sukker for Splenda og øget bagetiden. Jeg kan have brugt større brød pander, end du gjorde. Anyway, brødet var et hit med min store familie af børn og voksne, som vi samlet for at se vores favorit college football hold vinder igen!

  Svar

 10. Tak for det! Min far for nylig høstet en have fuld af tomater før vinteren for alvor satte ind, og jeg fandt mig selv den stolte ejer af to eller tre spande værd! Jeg naturligvis couldnt spise dem alle gerne det, men jeg fandt en hjemmeside fuld af tonsvis mere tomat opskrift s på dette site. En hel hjemmeside dedikeret emnet! Crazy, hvad du kan finde på internets disse dage!

  Svar

 11. [...] (Og tid) for at gøre stegte grønne tomater. Så jeg søgte på internettet om opskrifter og kom op med denne ene. Jeg tror, ​​jeg vil give det en [...]

  Svar

 12. [...] Brød i sidste uge. Jeg er udstationering det med mine egne tilpasninger (alle organiske selvfølgelig), men du kan klikke her for den oprindelige opskrift. Det var et stort hit i vores hus, selv med de teenagere ... Teenager [...]

  Svar

Efterlad et svar

Bedøm denne opskrift:
Deltag i Madlavning med Michele ® Nyhedsbrev
E-mail:


Seneste indlæg

 • ditry-rice-and-beans-2
 • Greek leg of lamb stuffed with cheese, peppers and pine nuts
 • greek tomato and zucchini fritters w mint yogurt dipping sauce
 • Cooking with Michele 5 year anniversary
 • copper-river-salmon-caesar-salad

Populære Stillinger

 • roasted garlic butter spread
 • chocolate chocolate chip zucchini muffins
 • fines herbes chicken
 • pork chops
 • balsamic soy london broil

Lighter Fare!

 • mahi mahi tostada
 • vegetable orzo
 • seared salmon
 • zucchini salad
 • lemon lime ice cream

Menu Idéer

 • fruit salad & brunch menu
 • corn chowder & new years menu
 • Valentine's Menu
 • opus restaurant denver
 • kids pasta menu

Tags

mandler æbler asiatiske avocado bacon basilikum bønner oksekød rødbeder broccoli smør kage gulerødder ost kylling chili chokolade cookies majs CSA agurk æg hvidløg giveaway kerner grille urter is italienske lam citron lime mexicansk mynte svampe olivenolie løg løg persille peber pesto pinjekerner pizza svinekød kartofler ris ricotta ristning laks pølse rejer spinat squash gryderetter Thanksgiving tomater kalkun vegetar eddike zucchini

Om Michele


Arkiv

Oversætter

English

Få involveretAnnoncører

Andre sager

min foodgawker galleri

Foodie Vis

Stolt medlem af FoodBlogs
En Blogging Award fra min datter!