• Hjem
 • Serviceydelser og priser
 • Klasser
 • Kids Sommer Klasser
 • Catering
 • Kalender
 • Kontakt
 • Mad Skrivning
 • Min lokale Journey
 • Italien Trip
 • Mine Rejser
 • Foodie Links
 • Kogebog Anmeldelser

Bedst af fødekæden - februar 2010

April 3, 2010 | Best of the Food Web

OK, jeg ved, det er nu, april og du undrer dig over hvad dælen der skete med mit løfte om at skrive min runde-ups hver måned. Arbejde, frivilligt arbejde, børn, forældre, venner - i en nøddeskal, livet bliver bare i vejen nogle gange! Så bedre sent end aldrig, her er mine favoritter fra alle de foodies jeg følger, og deres februar stillinger. Først fra din helt egen Madlavning med Michele, var mine favoritter:

Det kan ikke se pænt ud, men dette butterdej "Pizza" er smelte i munden godt. En favorit, når jeg underviser Operation Frontline klasser, Sweet Potato Hummus er anderledes, sund og lækker. Jeg kan ikke bage meget, men nogle gange overraske mig selv, når det viser sig så godt som denne Olivenolie Kage med citron og timian . Sage brunet smør sauce fuldender denne nemme Butternut Squash Ravioli lavet af wonton wrappers. Bemærk, at i min oprindelige opskrift jeg forsømt at nævne, at fyldet skal være på den tørre side - du kan være nødvendigt at sauter squash til at eliminere ekstra vand, før det blandes med ostene. En anden hurtig weeknight måltid, Pork Stew med grønkål og hvide bønner er virkelig velsmagende.

Og nu fra nogle af mine andre yndlings foodies derude i blogosfæren:

Fra Heidi på 101cookbooks.com, blev jeg inspireret af denne Simple Farro & Bean Stew .

Gluten Free citron og mandel Meltaways fra Cannelle et Vanille ligne de kunne, ja, smelter i munden!

Den Spinat og feta quesadillas tilbydes op af Kevin på Closet Cooking har efterlyst mig, siden jeg første gang så de super lækre billede - nødt til at gøre disse snart! Jeg er også optaget af udseendet og lyden af det koreanske BBQ kylling opskriften han delte.

Jeg er ikke en stor cornbread fan, men måske det var tilføjelsen af ost og hvidløg i Cook lokale opskriften på støbejern Hvidløg og ost cornbread , der fangede min opmærksomhed og udløste mine spytkirtler.

Dette har intet at gøre med madlavning, per se, men hvis du befinder dig i Paris, dette indlæg kan fra David Liebowitz komme i handy.

Kylling Palava (Afrikansk peanut gryderet)? Aldrig hørt om det, men jeg elsker Kay blog og hendes mad billeder altid lokke, så jeg nødt til at prøve denne ene snart.

Cremet Mushroom Chestnut Soup fra Food Blogga. Cream - yum. Svampe - yum. Kastanjer - aldrig tænkt over, så bare nødt til at prøve denne her for et middagsselskab.

The Sweet Potato skins , der tilbydes op af Erin på fresh365 se fantastisk ud - sports snack food gjort rigtigt!

Glæden fra Joylicious har smukke trin for trin billeder af hende version af Neil Perrys Portobello svampe Risotto med pocheret Rejer - du vil få lyst til at prøve denne ene for sikker.

Bagte pærer med citrongræs, ingefær og vanille fra Bea over på La Tartine Gourmande er et vidunderligt eksempel på, hvordan enkel mad kan være sensationelt. (Jeg elsker også hendes stemme i hendes skrift. - Du kan bare føle kærlighed til en ung mor)

Jeg kan godt lide det faktum, at Anita og Cameron over på Married ... med middag udfordre sig selv til at spise lokalt, selv i de mørke dage, og jeg er jaloux, at deres mørke dage ikke er så "mørke" som tingene bliver her i Colorado. Jeg er også en sucker for Sønderjydsk Spinat .

Jeg er altid overrasket over de mange forskellige ting, jeg finder på Rasa Malaysia websted, og kan ikke vente på kogebogen. I sidste måned alene, var jeg savle over Krabbe nudler, broccoli og kammuslinger , Szechuan / Sichuan Brændt Kylling , og Penang Curry Mee .

Kelly fra Sass & Veracity havde en mave opvarmning opskrift på Blueberry Lemon Scones , at jeg gør for min næste brunch.

Angie er Spicy Pork Ribben på seasaltwithfood måske bare invitere vegetarer tilbage til kød.

Deb (slået køkken) havde nogle rigtig velsmagende søger ting Posted in Feburary - Chokolade Souffle Cupcakes med Mint Cream , en Blomkål og karamelliserede løg Tart , og Bagt Rigatoni med Tiny Kødboller gjorde det til toppen af min liste.

Jeg er forelsket i de grise fra Sugar Creek Farm . Jeg har aldrig mødt dem og har ikke spist noget svinekød fra gården, men billederne fortælle historien.

Enkeltheden i Elaine er (Den italienske parabol) Kylling Ragu saucen over Orecchiette fangede mit øje og virker som en nem weeknight middag.

Pasta med bacon og champignon - behøver jeg sige mere? Dette var min favorit indlæg fra Ree, Pioneer Woman, i februar.

Jeg læste Garrett indlæg (Vanilla hvidløg) mere for humor end den faktiske opskrifter (se den hylende morsomme indlæg om Girl Scout cookies ), men opskriften på Chokolade Carmel Tart greb min opmærksomhed med det samme.

Roe-Grønne og gedeost Crostini fra Det Hvide om ris Par virker som en nem og anderledes appetitvækker for nogen part.

Hvis du leder efter "fancy mad" fra en rigtig kok, så tjek den Wild Mushroom Tart med Gruyère, Herb Salat & balsamico reduktion og Wild Striped Bass med Farro, sorte ris, spinat og Tangerine fra Zen Can Cook.

Jeg lover at få det bedste af marts ud snart!

Efterlad en kommentar Efterlad en kommentar

Print This Recipe Print denne opskrift

Tilmeld Kan du lide dette indlæg?
Få nye indlæg
af foder eller e-mail .

Kommentarer

One Response | TrackBack URL | Kommentarer Feed

 1. Whoa! Dette er helt runde-up. Så mange opskrifter at tjekke ud. Jeg hører dig på "travlt." Jeg kan ikke tro juni er rundt om hjørnet, men jeg tælle dagene. Tak for inklusive mig i din samling her. Håber du har det godt.

  Besvar

Efterlad et svar

Deltag i Madlavning med Michele ® Nyhedsbrev
E-mail:


Seneste indlæg

 • whole-wheat-pizza-on-the-grill
 • creamsicle-ice-cream
 • pasta-with-meat-and-vegetable-ragu
 • crustless-kale-pie-with-cheese
 • zucchini-muffins-with-lemon-and-rosemary

Populære Indlæg

 • herb biscuits w parmesan
 • focaccia bread
 • mashed potatoes 1
 • everything bagel bread
 • single serve breakfast tart

Ice Cream!

 • creamsicle-ice-cream
 • peach and watermelon sorbet
 • Guinness ice cream
 • toasted-coconut-ice-cream
 • chocolate-almond covered bacon

Menu Idéer

 • christmas dinner menu
 • celebration menu
 • Valentine's Menu
 • taste of the nation vail
 • corn chowder & new years menu

Tags

creme italienske grønkål lam citron lime mexicansk mynte champignon olivenolie løg løg persille peber pesto fyrretræ

Om Michele


Arkiv

Oversætter

English

Bliv involveret

Sponsorer

Andre sager


Min foodgawker galleri

Foodie Vis

Stolt medlem af FoodBlogs
En Blogging Award fra min datters