• Thuis
 • Diensten & Tarieven
 • Klassen
 • Kids Summer Classes
 • Catering
 • Kalender
 • Contact
 • Eten Schrijven
 • My Local Journey
 • Foodie Links
 • Budding Chefs
 • Italië Trip
 • My Travels

Beste van de Voedsel-Web - februari 2010

03 april 2010 | De beste van de Voedsel-Web

OK, ik weet dat het nu april en je je afvraagt ​​wat de heck is er gebeurd met mijn belofte aan mijn razzia's plaatsen per maand. Werk, vrijwilligerswerk, kinderen, ouders, vrienden - in een notendop, het leven wordt alleen maar in de weg soms! Dus beter laat dan nooit, hier zijn mijn favorieten uit alle fijnproevers ik volg en hun februari berichten. Ten eerste, vanaf uw eigen Koken met Michele, mijn favorieten waren:

Het is misschien niet mooi uitzien, maar dit Bladerdeeg "Pizza" is smelten in uw mond goed. Een favoriet toen ik Operation Frontline klassen, te onderwijzen zoete aardappel Hummus is anders, gezond en lekker. Ik heb geen bakken veel, maar soms verrassen mezelf als blijkt zo goed als dit Olijfolie Cake met citroen en tijm . Sage bruine botersaus completeert deze makkelijk Butternut Squash Ravioli gemaakt van wonton wrappers. Merk op dat in mijn oorspronkelijke recept dat ik verwaarloosd te vermelden dat de vulling moet zich aan de droge kant - u kan nodig zijn om de squash bak om extra water te verwijderen voordat het te mengen met de kaas. Een andere snelle doordeweekse avond maaltijd, varkensvlees Stew met Boerenkool en witte bonen is echt hartig.

En nu van een aantal van mijn andere favoriete fijnproevers die er in de blogosfeer:

Van Heidi op 101cookbooks.com, werd ik geïnspireerd door dit eenvoudige Farro & Bean Stew .

Gluten Free Citroen en amandel Meltaways van Cannelle et Vanille eruit zien alsof ze konden, nou ja, smelten in je mond!

De spinazie en feta Quesadillas door Kevin aangeboden bij Closet Cooking zijn belt me sinds ik voor het eerst zag de overheerlijke beeld - nodig hebben om deze snel te maken! Ik ben ook geïntrigeerd door de look en het geluid van deze Koreaanse BBQ Chicken recept deelde hij.

Ik ben niet een enorm maïsbrood fan, maar misschien was het de toevoeging van kaas en knoflook in de Cook lokale recept voor Gietijzer knoflook en kaas Cornbread dat mijn aandacht trok en wakkerde mijn speekselklieren.

Dit heeft niets te maken met koken, per se, maar als je merkt dat je in Parijs, dit bericht van David Liebowitz van pas kan komen.

Kip Palava (Afrikaanse pinda stoofpot)? Nooit van gehoord, maar ik hou van Kay's blog en haar eten foto's altijd te verleiden, dus ik moet dit snel te proberen.

Romige Champignon Chestnut Soep van Food Blogga. Cream - yum. Paddestoelen - yum. Kastanjes - nooit aan gedacht, dus gewoon moeten dit opnieuw te proberen voor een etentje.

De Sweet Potato Skins door Erin aangeboden op fresh365 zien er geweldig uit - sport hapje eten goed gedaan!

Vreugde van Joylicious heeft prachtige stap voor stap foto's van haar versie van Neil Perry's Portobello Mushroom Risotto met garnalen Gepocheerde - wil je dit opnieuw te proberen zeker.

Gebakken peren met citroengras, gember en vanille van Bea over bij La Tartine Gourmande is een prachtig voorbeeld van hoe eenvoudig voedsel kan zijn sensationeel. (Ik hou ook van haar stem in haar schriftelijk - u kunt gewoon voelen de liefde van een jonge moeder.)

Ik vind het feit dat Anita en Cameron over ten Married ... Met Diner zichzelf uit te dagen om te eten, zelfs tijdens de donkere dagen, en ik ben jaloers dat hun donkere dagen zijn niet zo "donker" als dingen hier in Colorado. Ik ben ook een sucker voor Afgeroomde Spinazie .

Ik ben altijd verbaasd over de verscheidenheid van dingen vind ik op de Rasa Maleisië site, en kan niet wachten tot het kookboek. Vorige maand alleen al was ik kwijlen over de Krab noedels, broccoli en sint-jakobsschelpen , Szechuan / Sichuan Roasted Chicken , en de Penang Curry Mee .

Kelly van Sass & Veracity had een buikje opwarming recept voor Blueberry Lemon Scones dat ik maak voor mijn volgende brunch.

Angie's Spicy Pork Ribs op seasaltwithfood misschien gewoon uit te nodigen vegetariërs terug naar vlees.

Deb (geslagen keuken) had wat echt lekker op zoek naar dingen geplaatst in Feburary - Chocolate Souffle Cupcakes met Mint Cream , een bloemkool en Gekarameliseerde Ui Tart , en Gebakken Rigatoni met Tiny Meatballs maakte het aan de top van mijn lijst.

Ik ben verliefd op de varkens van Sugar Creek Farm . Ik heb ze nooit ontmoet en hebben niet gegeten geen varkensvlees uit de boerderij, maar de foto's vertellen het verhaal.

De eenvoud van Elaine's (De Italiaanse Schotel) Kip Ragu Saus Meer dan Orecchiette viel mijn oog en lijkt een gemakkelijke doordeweekse avond diner.

Pasta met spek en champignons - moet ik meer zeggen? Dit was mijn favoriete post van Ree, de Pioneer Woman, in februari.

Ik las Garrett berichten (Vanilla knoflook) meer voor de humor dan de werkelijke recepten (zie de hilarische post over Girl Scout cookies ), maar het recept voor de Chocolate Caramel Tart greep mijn aandacht onmiddellijk.

Bieten greens en geitenkaas Crostini van The White on Rice Stel lijkt een gemakkelijke en verschillende voorgerecht voor elke partij.

Als u op zoek bent naar "fancy food" van een echte chef-kok, check out de Wild Mushroom Tart with Gruyère, Herb Salad & Balsamico Reduction en de Wild Striped Bass met Farro, zwarte rijst, spinazie en Tangerine van Zen Can Cook.

Ik beloof om het beste van maart krijgen binnenkort!

Laat een bericht achter Laat een bericht achter

Print This Recipe Print dit recept

Abonneren Zoals dit bericht?
Ontvang nieuwe berichten
door voer of e-mail .

Reacties

One Response | Trackback URL | Reacties Feed

 1. Whoa! Dit is heel de round-up. Zoveel recepten uit te checken. Ik hoor u op de "druk." Ik kan niet geloven juni is om de hoek, maar ik reken de dagen. Dank voor het opnemen van mij in je collectie hier. Hoop dat je goed.

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Word lid van de Koken met Michele ® Nieuwsbrief
E-mail:
Restaurants

 • row 14 grilled avocado vegetarian entree
 • bistro-vendome-creme-brulee

Recente berichten

 • china table setting
 • steak and potato salad
 • banana bread with chocolate chips and hazelnuts
 • smoker with meat cooking
 • korean style country style ribs

Vegetarian!

 • Veggie quesadillas
 • crustless-kale-pie-with-cheese
 • quinoa-cake-with-pepper-salad
 • spaghetti-squash-pie-5
 • spaghetti alla nerano

Populaire berichten

 • pork chops
 • coconut macaroons
 • perbacco-san-francisco
 • limoncello
 • pan-fried-polenta-with-chives

Tags

crème Italiaanse lam citroen limoen Mexicaanse munt champignons noten olijfolie uien pancetta paprika pesto grenen

Over MicheleArchiefVertaler

English

Sponsors


Get Involved
Donate to Bloggers Zonder Grenzen

Other Stuffmijn foodgawker galerij


Sommelier Cursussen en wijn klassen van de International Wine Guild Wine School

De International Wine Guild Wine SchoolZoeken naar recepten van het hele web op Foodily.com

gecertificeerde yummly

MyFreeCopyright.com Registered & Protected