• Naar huis
 • Diensten & Prijzen
 • Klassen
 • Kids Summer Classes
 • Horeca en Catering
 • Kalender
 • Contact
 • Eten schrijven
 • My Local Journey
 • Foodie Links
 • Budding Chefs
 • Italië Trip
 • Mijn Reizen

Gedachten op het produceren van een kookboek

28 december 2011 | Food for Thought , Informatief

De dag is eindelijk gearriveerd! Ik ben klaar met het testen en fotograferen van 120 recepten voor het kookboek project dat ik heb gewerkt voor de afgelopen 6 maanden. Als ik begin eindredactie, vind ik mezelf na te denken over het proces en op zoek naar die dingen die ik niet echt verwacht dat over het produceren van mijn eerste kookboek. Laten we beginnen met de biggie - hoeveel gewicht ik zou winnen. Misschien is het omdat mijn boek is voorzien van recepten van topkoks over Colorado, en dus is er een groter volume van rijke ingrediënten, maar dit boek heeft 5 + pond op mij. Op een vijf meter hoge persoon dat is een volledige grootte. Gelukkig, mijn trainer, Dana, heeft een plan voor mij, dat 01 januari begint. De hoeveelheid boter en slagroom belandde ik met behulp van was onthutsend. Het is een ding om te lezen een enkel recept, maar voor het hele boek, heb ik meer dan 12 kilo boter en meer dan 13 liter slagroom, half en half en volle melk. Raak niet in paniek - Ik heb duidelijk aangegeven in de meer decadente recepten hoe je vet en calorieën te snijden. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar iets rijks voor een echt speciale maaltijd - uitgeven aan zoiets als de Kreeft Mac 'N Cheese! Ik had nooit gedacht van tevoren over het aantal gerechten dat ik zou moeten wassen. David Liebowitz onlangs wees dit uit in een blogpost als goed, en hij heeft gelijk. Terwijl de "glamoureuze" deel van het werk kan worden koken en te fotograferen, de sanering is net zo groot deel van uitmaakt. Hij is slim en draagt ​​handschoenen - Ik kan niet tegen hen, dus kan niet wachten op een speciale manicure aan mijn handen en kraken serieus lelijke nagels te helpen. Ik was aangenaam verrast door hoeveel ik genoten van het eten styling en fotografie - en een beetje overdonderd soms door hoeveel werk het toegevoegd aan mijn project. Ja, het is waar dat ik gevraagd om te fotograferen voor het boek nadat ik had al onderhandeld over het boek contract zelf. Maar ik weet niet of ik berekend dat het in principe zou de hoeveelheid werk verdubbelen - voor elk uur besteed koken heb ik een gelijke hoeveelheid tijd styling en fotograferen en bewerken van foto's. Ik heb van elke minuut van het - veel meer dan ik dacht dat ik dat zou doen. Ik had nooit gedacht hoe ziek van te kijken naar voedsel dat ik zou worden - ook al mijn puppy Ellie altijd geduldig gewacht op elke hap te vallen. Ik kon het niet opbrengen me te eten te gooien, zelfs toen mijn koelkast en de vriezer de ruimte volledig is ingehaald. Ik bedoel, ik vrijwilliger bij een organisatie die werkt tot eind jeugd honger , dus hoe kon ik gooi perfect lekker eten? Ik gelukkig kwam met een plan om assistenten, ernstige thuiskoks die me gevoegd voor een dag van koken en het fotograferen te gebruiken. Ze klaargestoomd gerechten, gehouden reflector kaarten en Scrims, en de gewassen vaat - en ik kon nooit klaar bent met het project zo snel en zonder hun hulp. In ruil stuurde ik ze mee naar huis met het voedsel van de dag voor hun gezinnen. Ik denk dat we waren allemaal blij met die te maken hebben. Nou misschien iedereen behalve Ellie. Dus nu dat ik heb genomen in mijn fotostudio in de hoek van de woonkamer (ik heb nooit geweten totdat ik begonnen met dit project wat een geweldige licht schijnt op dat kleine zuidwestelijke hoek van mijn huis), ik heb een paar dingen op mijn lijst die aandacht nodig hebben - mijn kantoor heeft behoefte aan een revisie, mijn kookboeken zijn in ernstige behoefte van een aantal organisatie (dat is inclusief het toevoegen van de rest van mijn collectie aan uw boeken Eat , een koele website die indexen recepten van uw boeken, zodat u kunt zoeken in een online plaats), ik heb einde van het jaar kosten en belastingen om te gaan met - en ten slotte, ik heb weer tijd om te koken wat ik wil en blog over. Ik ben beperkt in mijn tijd voor het koken voor mezelf met al het koken voor het boek, en ik ben blij om weer creatief te zijn en nieuwe dingen met u delen. Bedankt voor uw geduld terwijl ik werkte aan het boek. Ik beloof je dat het wachten zal zijn geweest de moeite waard!

Laat een bericht achter Laat een bericht achter

Print This Recipe Print dit Recept

Abonneren Zoals dit bericht?
Krijg nieuwe berichten
door -feed of e-mail .

Reacties

4 Responses | TrackBack URL | Reacties Feed

 1. Michelle, ik kan niet wachten tot het kookboek uit te komen. Ik weet dat het zal fantastisch zijn. Bedankt dat me te helpen voor een dag. Ik veel plezier gehad in de keuken en achter mijn camera. Hugs zoete Ellie. Kirsten

  Antwoord

 2. Gefeliciteerd Michele. Wat een grote prestatie. Ik weet zeker dat het een groot succes te zijn. Kan niet wachten om te zien wat er voor u in petto dit jaar!

  Antwoord

 3. Ik weet niet of er iets mis is met me of niet, maar ik hou van een sneak peak op uw set-up. Ik zou liever kijken naar uw apparatuur en rekwisieten zijn dan je kast. Ik hou ervan om te zien wat je gebakken pannen iets in, (omdat een lichte pan is iets anders dan een donkere finish), of wat koekepan je gebruikt om die Maillard (mijn nieuwe woord dat ik net geleerd) te krijgen. Ik hou van de ingang van wat je doet op te zetten voor een fotoshoot. Dus om een ​​piek in uw rekwisieten was erg spannend voor mij. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van de recepten, maar ik denk dat wat je ervoor kiest om te koken in is net zo belangrijk. Bedankt voor de piek.

  Antwoord

Laat een reactie achter

Word lid van het Koken met Michele ® Nieuwsbrief
E-mail:
Restaurants

 • bistro-vendome-creme-brulee
 • potager-denver

Recente berichten

 • chicken salad with blueberries and almonds
 • the kindness of friends
 • hasselback potato
 • grass fed beef brisket
 • 20120615-185614.jpg
 • corn and farro salad with basil

Vegetarische!

 • mock-crab-cakes-zucchini-vegetable-fritters
 • spaghetti alla nerano
 • zucchini-casserole-with-feta-cheese
 • Veggie quesadillas
 • spaghett-squash-casserole

Populaire berichten

 • chicken mole mexican menu
 • readers' favorites posts from 2011
 • butternut squash ravioli
 • corn & black bean relish
 • focaccia bread

Labels

crème Italiaanse lam citroen- limoen Mexicaanse munt paddestoelen noten olijfolie uien pancetta paprika pesto pine

Over MicheleArchiefVertaler

English

Sponsors


Doe mee
Doneer aan Bloggers Zonder Grenzen

Other Stuffmijn foodgawker gallery


Sommelier Cursussen en wijn Les van de International Wine Guild Wine School

De International Wine Guild Wine SchoolZoeken naar recepten van het hele web op Foodily.com

gecertificeerd yummly

MyFreeCopyright.com Registered & Protected