• Hjem
 • Tjenester og Priser
 • Klasser
 • Kids Summer Klasser
 • Catering
 • Kalender
 • Kontakt
 • Mat Writing
 • Min lokale Journey
 • Italia Trip
 • My Travels
 • Foodie Links
 • Kokebok Anmeldelser

Food for Thought - Etikk i Blogging

10 oktober 2009 | Food for Thought

Jeg bare gikk min to hundre og femtinde blogginnlegg denne uken, og som alle betydningsfulle tingene i livet mitt (ikke minst som var en nylig bursdag jeg feiret), førte det meg å lene seg tilbake og ta lager. For bursdagen som mente hva har jeg gjort med livet mitt så langt? Føler jeg godt om hvor jeg befinner meg nå? Og der ønsker jeg å ta dette eneste livet jeg har i fremtiden?

For bloggen min, har jeg besluttet å legge en ukentlig funksjon kalt Food for Thought. Jeg vet mange av dere leser denne bloggen kun for å sjekke inn på meg, mange leste leter etter noen testet oppskrifter, og mange av dere lese fordi du er foodies, interessert ikke bare i en ny oppskrift, men i hva som skjer i alle ting mat relatert i vår verden i dag. Denne uken det betydde slutten av Gourmet Magazine.

Christopher Kimball, grunnleggeren av Cooks Illustrated og at ikonet fra USAs Test Kitchen, sa i et op ed stykke i New York Times denne uken, "The forskaling av Gourmet minner oss om at i en klikk-eller-dø reklame markedet, hersket en av en million instant forståsegpåere, der en anonym Twitter kommentar kan ses å pakke mer resonans og nyttig innhold enn en artikkel som reflekterer en levetid på erfaring, er eksperter ikke skapt ovenfra og ned, men fra bunnen opp. De kan ikke lenger være coronated, deres stemmer må anses avgjørende for livet til sine kunder ".

Det er litt av en uttalelse om ikke bare maten i verden, men hele tingenes tilstand slik vi kjenner den i dag. Det er sant at et barns YouTube-video kommer viral kan synes å ha mer innflytelse enn en signifikant nyheter hendelse. At en tweet fra en kjendis å gjøre noen medisinsk påstand når flere mennesker enn nyheter fra Mayo klinikken. At en blogger kan nå flere mennesker enn en tradisjonell print magasin, uavhengig av innholdet. Og Kimball er noe som tyder på at skjer fordi leseren av innholdet finner det å være "avgjørende for deres liv."

Kimball fortsatte med å si: "For å overleve, de av oss som mener at uerfarenhet sjelden fører til visdom trenger å svømme mot strømmen, bedre definere våre merkevarer, bevise vår verdi, be om å få betalt for det vi gjør, og nekter å klatre ombord dette skipet av dårer, den ene der alle har en likeverdig stemme. Google "brokkoli gryte" og gjøre den første oppskriften du finner. Jeg kan garantere det vil være skuffende. Verden trenger færre meninger og mer gjennomtenkt kompetanse -. Typen som kommer fra reelle erfaring »

Denne siste setningen fikk meg til å undersøke mine kvalifikasjoner som mat blogger. Det virker som lesere av denne bloggen må anser innholdet på noen måte avgjørende for deres liv. Men utover det, ærlighet, må etikk, ferdigheter, erfaring, engasjement, og ja, faktisk kompetanse, være viktige egenskaper for de av dere ønsker til meg for råd. Som en mat skribent føler jeg behov for å være klar om mine verdier. Så til dere, mine lesere og kunder, er dette hva du kan regne med fra meg:

Ærlighet og etikk
Mine oppskrifter er mine egne. Hvis jeg tilpasse en annens oppskrift, vil jeg attributt som til dem på en tydelig måte. Hvis jeg får gratis varer som noen ønsker at jeg skal teste, skal jeg sørge for at mine lesere vet at det var en gave. Jeg skal bare skrive om eller tilslutning til produktene jeg virkelig synes er nyttige og gode, uansett om jeg er betalt for å støtte dem eller ikke. Jeg skal gjøre mitt annonsering tydelig på nettstedet mitt, og jeg vil staten hvis jeg betalt for å godkjenne et produkt. Jeg vil til enhver tid være ærlig med mine lesere, og jeg vil alltid si det som det er.

Kompetanse og erfaring
Mens jeg har vært matlaging siden jeg var liten, vil jeg fortsette å lese og lære om matlaging og maten verden. Jeg vil oppsøke ny opplæring hvert år i et forsøk på å forbedre mine ferdigheter slik at jeg kan dele dem med mine lesere. Jeg skal fortsette å prøve ny mat, nye teknikker og nye produkter, slik at forbedringen av mine kulinariske ferdigheter og min kunnskap om maten verden en prioritet, slik at mine lesere vet at de kan se for meg inspirasjon.

Forpliktelse
Jeg er forpliktet til en karriere som dreier seg om mat. Jeg er forpliktet til rollen min som Chef Educator for Drift Frontline. Jeg er forpliktet til å utvide min rolle som matlaging lærer i Seed til Tabell skolen hager program. Jeg er forpliktet til å tilby den høyeste kvalitet til min matlaging studenter. Jeg er forpliktet til å støtte lokale produsenter av mat og å spise lokalt så mye som mulig. Jeg er forpliktet til mat skriving, og jeg er forpliktet til å gi interessant innhold og høy kvalitet fotografering gjennom maten min blogg.

Ha en flott helg!

Legg igjen en kommentar Legg igjen en kommentar

Print This Recipe Skriv ut denne oppskriften

Abonner Som dette innlegget?
Få nye innlegg
ved å mate eller email .

Kommentarer

4 Responses | TrackBack URL | Comments Feed

 1. Din uttalelse, i avsnittet "Ærlighet og etikk" er svært godt oppgitt og veldig mye verdsatt av mange av oss Blogg lesere.

  Jeg bare håper at du er oppriktig, fordi hvis du vil lese min "mini-korstog" på dette problemet, kan du (eller kanskje ikke) er enige om at mange bloggere er IKKE oppriktig - ja, de "større" de er, desto mer trassig de er.

  Sjekk ut min kommentar til dette problemet, hvis du har tid.

  Og noen av oss har lyst og mulighet til å ta til oppgaven de folkene som ville villede blogosphere for en "gratis måltid", en "gratis prøve", eller en "fri smykke" av enhver art.

  Takk for ditt innlegg.

  Svar

 2. Takk for kommentaren, DocChuck - og ja jeg er oppriktig! Jeg har grunnet på dette en stund, og de siste FCC nyhetene på temaet (som jeg trodde var et godt trekk - Jeg ser du hadde et innlegg om dette forrige uke) fikk meg til å tenke på mine egne verdier. Hva også bedt meg å skrive dette var at tilfeldigvis denne uken fikk jeg mitt første frie produktet i posten fra en mat leverandør ber meg om å skrive om sitt produkt. Jeg fortalte dem at jeg ville teste det (jeg faktisk delt den med venner for å få flere meninger), og da ville skrive ærlig om det hvis jeg følte det var berettiget. Når jeg gjør det innlegget jeg har tenkt å være klar over at produktet ble sendt til meg fri og uønsket, og jeg akter å være rettferdig og ærlig i min anmeldelse. Jeg antar at bloggsfæren er ikke annerledes enn resten av næringslivet - vil det alltid være de som ser etter en snarvei eller en måte å "jukse". Jeg er bare ikke den typen person!

  Svar

 3. Michele: Min 8 år gammel ble diagnostisert med cøliaki 2 år siden. Det var lett å finne grunnleggende matvarer hun likte i en alder av 6, men som hun blir eldre hun ønsker mer å velge mellom. Jeg pleier å ende opp med å lage 2 måltider: en glutenfri for henne og en ikke glutenfri for tre av oss. Jeg skulle gjerne noen yummy ting jeg kan gjøre i ett måltid for alle fire av oss! Noen ideer?

  Svar

 4. Lori, jeg ikke har spesialisert seg på glutenfri mat, men det er mange som gjør. Sjekk ut kokebøker med mine venner Carol Fenster:

  og Jean Duane:

  De er begge Colorado mat forfattere og har spesialisert seg på dette området.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Bli med Cooking med Michele ® Nyhetsbrev
E-post:


Siste innlegg

 • beef-brisket-green-chili
 • asian stir fried vegetables w pasta and a fried egg
 • mashed-potatoes-and-turnips-with-herb-cheese
 • canned-heirloom-tomatoes-from-farmers-market
 • pan-fried-polenta-with-chives
 • steamed-mussels-with-chickpeas-and-chorizo

Ice Cream!

 • creamsicle-ice-cream
 • peach and watermelon sorbet
 • lemon lime ice cream
 • Guinness ice cream
 • snickerdoodle ice cream

Populære innlegg

 • roasted garlic butter spread
 • chocolate covered strawberries
 • cheesy scrambled eggs
 • everything bagel bread
 • sweet potato hummus

Tags

krem italiensk grønnkål lam sitron lime meksikanske mynte sopp olivenolje løk paprika pesto furu

Om Michele


Arkiv

Oversetter

English

Engasjer degDonere til Bloggere Uten Grenser

Sponsorer

Other Stuff


min foodgawker galleri

Søk etter oppskrifter fra hele nettet på Foodily.com

Foodie Vis

Stolt medlem av FoodBlogs

sertifisert yummly


En Blogging Award Fra min datter