• Hjem
 • Tjenester og priser
 • Klasser
 • Barn Summer Klassene
 • Catering
 • Kalender
 • Kontakt
 • Tasting Colorado Cookbook
 • Mat Writing
 • Spise lokal
 • Foodie Lenker
 • Italia Trip
 • Mine reiser

Winter Harvest eller er det en selvmotsigelse?

5 november 2009 | Side Dishes , Grønnsaker

I går var den første dagen av vinteren CSA gården aksje distribusjon, og jeg kunne ikke vært mer sjokkert over både størrelsen på posen (jeg kunne knapt bære den, så jeg gjetter 50 pounds?) Samt mangfoldet av avlingen. Vinter Høsten er slag av en selvmotsigelse. Egentlig fleste, om ikke alle, er av avlingen høstes før snø fluer (eller i det minste før den harde fryse) og holdes i kald lagring og deretter distribuert gjennom de neste 4 måneder.
Men selv om jeg vet det er slik det fungerer, var jeg fortsatt sjokkert av posen som omfattet to typer vinter squash, rødkål, lilla brokkoli, purre, gulrøtter, poteter, paprika, tomater, og av alle ting ...

... En stor pose med baby blad salat. Nå vet jeg at ikke var høstet uker siden, så det var ganske morsomt å få frisk organisk salat på denne tiden av året! Når jeg får posen, rengjør jeg alt godt først, og deretter butikken for å holde ting lengst. Løk, hvitløk, vinter squash, poteter og tomater alle være ute av kjøleskapet, og alt annet går i, noen ganger solo (paprika), og noen ganger i poser for å holde dem fuktig (gulrøtter).
De to søte poteter så ut som de var rotting så jeg hadde fanget dem å koke opp for middag håper jeg kan redde dem. Slår ut bare huden var stygg leter, men etter å ha skrelt dem, fortsatte jeg å koke dem opp til middag. Jeg bare kokte dem ...
... Sammen med noen hakkede purre og hvitløk og la dem småkoke til den er myk, så moste dem sammen med litt smør, frisk timian blader, og litt salt og pepper. Enkel siderett som er lett å lage, fullpakket med vitaminer, og en fin forandring fra hvite poteter. Hvis du leter etter noe enkelt og forskjellig fra alle disse cloyingly søte søte potetretter du ser for Thanksgiving, ville dette være et godt valg!
Jeg drar til San Francisco i morgen for første Foodbuzz Food Blogger Conference - se etter innlegg på min reise journal når jeg kommer tilbake!

Legg igjen en kommentar Legg igjen en kommentar

Print This Recipe Skriv ut denne oppskriften

Abonner Som dette innlegget?
Få nye innlegg
av fôr eller e-post .

Kommentarer

3 Responses | TrackBack URL | Comments feed

 1. Hei Jeanine - vinteren Høsten er en del av min generelle CSA program - vi kan registrere deg for sommer, vinter eller begge deler. Vinteren aksjen er bare distribuert annenhver uke, og er dermed en stor pose. Sommeren aksje gebyr for en enkelt (nok for 2-3 familiemedlemmer) er $ 160 og vinteren aksje avgiften er $ 350 som er egentlig mer enn nok for oss - jeg vanligvis dele mye med venner og bruke noen av avlingen i mine matlagingskurs .

  Svar

 2. Hei Michelle - Ville bare si at det var flott å møte deg og snakke med deg på middag i går kveld på Foodbuzz fest. Leser innlegget ditt her minner meg jeg * fortsatt * ikke har registrert deg for en CSA. Jeg må!

  Svar

 3. Jeg kjøpte en stor pose med ferske, lokale salat på årets siste Boulder County Farmers Market. En rekke dyrkere forlenge sesongen ved å dyrke cool-vær avlinger i hoop hus.

  Claire @ http://www.culinary-colorado.com

  Svar

Legg igjen en kommentar

Bestill Min Kokebok!

TASTING_COLORADO_FRONTCOVER


Restauranter

 • jen surfing collage liten
 • Kokker opp foran 2011
 • bistro-vendome-creme-brulee

Siste innlegg

 • quinoa tabbouleh
 • plass ved bordet
 • kylling paprikash
 • lam ragu og pasta
 • mahi mahi pistacchio pesto ukokt
 • Tasting Colorado Cookbook

Vegetarianer!

 • spag squash meksikansk casserol
 • quinoa-kake-med-pepper-salat
 • farro salat
 • quiche
 • crustless-kale-pie-med-ost

Populære innlegg

 • grønne tomtoes
 • lam kjøttboller med yoghurt saus
 • sjokolade chocolate chip zucchini muffins
 • tunfisk-og-laks-sushi-dip
 • cheesy eggerøre

Tags

krem italienske grønnkål lam rester sitron lime Meksikansk mynte sopp nøtter olivenolje løk paprika pesto furu

Om MicheleFå Cooking med Michele ® Nyhetsbrev
E-post:

Arkiver


Oversetter

English

Sponsorer


Engasjer


Donere til Bloggere Uten Grenser

Andre tingmin foodgawker galleri


Vinkelner kurs og vin klasser fra International Wine Guild Wine School

Den International Wine Guild Wine SchoolSøke etter oppskrifter fra hele nettet på Foodily.com

sertifisert yummly

MyFreeCopyright.com Registered & Protected