• Hjem
 • Tjenester og Priser
 • Klasser
 • Kids Summer Klasser
 • Catering
 • Kalender
 • Kontakt
 • Food Writing
 • Min lokale Journey
 • Italia Trip
 • My Travels
 • Foodie Links
 • Kokebok Anmeldelser

Food for Thought: Tilfeldighet eller Karma?

22 mars 2010 | Food for Thought

En tilfeldighet er definert som tilsynelatende urelaterte ting skjer på samme tid, og så var det da tre ting falt sammen i går kveld: passasjen av helsetjenester reform regningen i USA huset, til den årlige Chefs Up Front middag i Colorado fordel Operasjon Frontline, og snike forhåndsvisning av Jamie Olivers nye show Food Revolution. La oss starte med den gode nyheten. Crab Cake Sliders fra 6 Table, Denver

Kokker Up Front Denver er den årlige fundraiser hendelsen for Operasjon Frontline Colorado , og jeg er sikker på at jeg har sagt før hvor lidenskapelig jeg om dem. Jeg er medlem av Advisory Board og frivillige jeg som kokk pedagog, undervisning ernæring og sunn matlaging på et budsjett til familier med begrensede økonomiske midler i et forsøk på å avslutte barndommen sult. Kokker Up Front er en stor pengeinnsamling hendelsen fordi stedet for å bli servert "bankett mat" hver tabell over 10 har en høy profil lokal restaurant kokk matlaging bord side og sammenkoblet flotte viner med hvert kurs. Hotellets restaurant var 6 Table , oppført etter 5280 Magazine som en av topp 25 restauranter i Denver. Siste natts Arrangementet var en gnistrende suksess, og jeg var lettet at min donasjon av en cooking middagsselskap for åtte var populær nok til at jeg endte opp med å donere to av dem. Prosciutto Wrapped Svinekjøtt rinds med røyk Paprika fra 6 Table, Denver

Hele ideen bak Operation Frontline er at vi trenger å re-lære folk, dessverre, hvordan å lage mat og spise ekte mat. Det kan høres vantro, men alt du trenger å gjøre er å se på TV som The Biggest Loser og du vil se akkurat hvor langt så mange, i hvert fall her i USA, har forvillet seg fra å lage sunn mat beslutninger. Gul Beet Risotto med Shredded Rødbeter og Arugula

Hvilket bringer meg til Jamie Oliver nye show, Food Revolution. Det airs på ABC og i natt var bare en smakebit som jeg så på mens du trener i morges. (Missed det? Sjekk det ut på nettet her .) Episoden viser ham gjøre sin vei gjennom en skole lunsj system overkjørt av politikk og en by i fornektelse for å bare prøve å endre skolemat fra pizza til frokost, frossen kylling nuggets til lunsj , og rosa jordbær smaksatt melk til et måltid som er laget av ekte mat. Høres enkelt ut? Gjett igjen. Showet avsluttes med ham kvalte opp og frustrert på grunn av hvor hardt dette arbeidet er. Biff Kort Ribs med spinat og artisjokkhjerter fra 6 Table, Denver

Den eneste grunnen til at jeg ikke bryte ned meg selv er at jeg figuren er de reklame hele sesongen av dette showet, så klart han må ha gjort fremskritt, eller de ville ikke kaste bort luften tiden. Jeg mener, jeg kan ikke se en overvektig kvinne gråter mens hun begraver henne dypt Fryer i et hull i bakgården som Jamie graves for henne, innrømmet hun å drepe henne (også svært overvektige) barna med maten hun mater dem, med mindre jeg vet endringen kommer. Blood Orange Tart fra 6 Table, Denver

Så hvis du fortsatt leser, lurer du kanskje på hvorfor jeg inkluderte helsetjenester reform regningen som en av de tilfeldige hendelsene i går. Jeg vil ikke ta en politisk står her om regningen er bra eller dårlig, rett eller galt. Ærlig talt, jeg kunne presentere en ganske sterk sak både for og mot lovforslaget (som disse andre har i tillegg). Men det jeg er mest bekymret for er grunnleggende årsakene til ting. Jeg er ganske pragmatisk av natur, og hvis det er én ting som synes helt klart er det at våre dårlige valg i vår diett resulterer i sykdommer som stort sett fører til skyrocketing medisinske kostnader. Jeg bare vet i mitt hjerte at hvis våre land (verden) spiste sunnere, ville vi bli sunnere, og våre helsekostnader ville gå ned.

Jeg føler ikke jeg kan gjøre en darn ting om det påvirker utfallet på hvordan huset eller senatet stemme på disse regningene (hvis mitt siste brev til min CO representative angående amazon.com 's kansellering av affiliate program i CO er noen indikator). Men jeg føler at jeg kan gjøre ting hver dag for å gjøre meg selv og de rundt meg sunnere, med min lidenskap for matlaging som plattform. Dette er noen av de tingene jeg tror på, og forsterke vi disse i Operation Frontline klasser hver dag:

 • Spis mer frukt og grønnsaker
 • Spis mindre kjøtt - Målet for magert kjøtt
 • Spis mer fisk
 • Spis lokalt når du har et valg
 • Spis sesongmessig mesteparten av tiden
 • Handle på omkretsen av dagligvarebutikk - det var den egentlige maten er funnet - og unngå sentrum aisles som er fylt med all slags mat-lignende produkter som er vanligvis høy i fett / sukker / natrium / konserveringsmidler
 • Velg hele korn over behandlet brød produkter
 • Spis lite fett eller nonfat meieriprodukter (melk / yoghurt)
 • Kutt ned på sukker
 • Få mer mosjon

Og for godhet skyld, komme tilbake på kjøkkenet hvis du har vært å unngå det. Cooking middag med ekte mat til familien din trenger ikke å ta lenger enn å stoppe på en fast food kjede. Bare fokusere på enkle, fersk mat og du vil få det ned på kort tid!

Legg igjen en kommentar Legg igjen en kommentar

Print This Recipe Print Denne oppskriften

Abonner Som dette innlegget?
Få nye innlegg
ved å mate eller email .

Kommentarer

2 Responses | TrackBack URL | Comments feed

 1. Vel Michele Jeg har fått Food Revolution forhåndsvisningen DVR'ed. Jeg er nesten redd for å se på! Min mor så det også, og hadde lignende kommentarer til deg. Jeg er ikke en for konflikt, men her håper han får gjennom til lunsj damene!
  Tabell 6 mat ser yummy! Har du spist der før?
  Og jeg fikk det siste Saveur i posten. Det fikk en stykke på Roma. Jeg tenkte på deg og Suzanne et all spise noen veldig, veldig god pizza snart.
  Jeg skal være glade for å høre alt om turen.
  Emily

  Svar

 2. Godt poeng ... hva en tilfeldighet huh? Jeg er enig med deg med å få riktig ernæring og kosthold.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Bli med Cooking med Michele ® Nyhetsbrev
E-post:


Siste innlegg

 • cooking matters new logo
 • homecured-pancetta
 • maple-roasted-acorn-squash-with-walnuts
 • turkey-and-rice-soup
 • turkey-cranberry-melt
 • bean-blend-stew-with-vegetables-and-pork

Gryteretter

 • burritos
 • spag squash mexican casserol
 • pasta with meat sauce
 • texas hash
 • shepherds pie

Populære innlegg

 • chocolate-oatmeal-cookies-6
 • baked zucchini chips
 • butternut squash lasagna
 • Guinness ice cream
 • balsamic asparagus

Tags

krem italiensk grønnkål lam sitron lime meksikanske mynte sopp nøtter olivenolje løk paprika pesto furu

Om Michele


Arkiv

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

Oversetter

English

Sponsor

Engasjer degDonere til Bloggere Uten Grenser

Other Stuff


min foodgawker gallery

Sommelier Kurs og Vin Klassene fra International Wine Guild Wine skole

The International Wine Guild Wine skoleSøk etter oppskrifter fra hele nettet på Foodily.com

Foodie Vis

Stolt medlem av FoodBlogs

sertifisert yummly