HTTP/1.0 200 OK Accept-Ranges: none Content-Location: http://cookingwithmichele.com/2011/03/new-recipe-format/ Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Date: Wed, 14 Sep 2011 07:05:16 GMT X-Frame-Options: ALLOWALL Set-Cookie: PREF=ID=098321a1942e2f30:TM=1315983916:LM=1315983917:S=5UqT1jd48K4-T3pT; expires=Fri, 13-Sep-2013 07:05:17 GMT; path=/; domain=translate.googleusercontent.com X-Content-Type-Options: nosniff Server: HTTP server (unknown) Cache-Control: private X-XSS-Protection: 1; mode=block Expires: Wed, 14 Sep 2011 07:05:16 GMT Nye Oppskrift Format! | Matlaging med Michele ®
 • Hjem
 • Tjenester og Priser
 • Klasser
 • Kids Summer Klasser
 • Catering
 • Kalender
 • Kontakt
 • Mat Writing
 • Min lokale Journey
 • Italia Trip
 • My Travels
 • Foodie Links
 • Kokebok Anmeldelser

Nye Oppskrift Format!

30 mars 2011 | Informational

Hvis du ser på innlegget fra tidligere i dag for Balsamic og Soy Glasert London Broil , vil du se en ny oppskrift format etter teksten og bildene i innlegget. For å gjøre en lang historie kort og ikke kjede noen av dere som ikke er bloggere selv, Google nylig annonsert et nytt søk visning for oppskrifter, og for å arbeide innenfor disse parametrene, jeg trenger å strukturere mine oppskrifter på en ny måte.

Hvis oppskriften er formatert med en Skriv ut-knappen øverst i høyre hjørne av oppskriften, kan du nå bruke den til å skrive ut oppskriften så det vil skrive rent. Du kan fortsatt bruke utskriftsvalget nedenfor innlegget til å skrive ut gamle oppskrifter, og hvis du tilfeldigvis velger dette i det nye formatet ved et uhell, vil det skrives ut, men bare vil ikke være så pen!

Over tid - og jeg mener mye tid siden jeg har nesten 500 oppskrifter på denne siden! - Jeg skal være å konvertere alle mine oppskrifter til dette nye formatet. Du kan hjelpe ved å la meg vite hvis noe ikke fungerer korrekt.

Hvis du er en blogger, kan du være interessert i denne WordPress Plugin - bare klikk på linken til enkel oppskrift nederst på oppskriften blokken og du kan lære mer. Her er en god artikkel fra Elise kl Simply Recipes om oppskrift søk og rik utdrag. Og her er Google webmaster side som lar deg teste dine innlegg for å være sikker på at rike tekstbiter fungerer som de skal.

Legg igjen en kommentar Legg igjen en kommentar

Print This Recipe Skriv ut denne oppskriften

Abonner Som dette innlegget?
Få nye innlegg
ved å mate eller email .

Kommentarer

3 Responses | TrackBack URL | Comments Feed

 1. Takket hauger for den type ord på plugin vår. Som deg, jeg ønsket en måte å klippe og lime mine oppskrifter på som ikke gjør meg til å tenke som en programmerer.

  Svar

 2. Godt å vite! Jeg har bokmerket denne siden for fremtidig referanse. Takk for deling. =)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Bli med Cooking med Michele ® Nyhetsbrev
E-post:


Siste innlegg

 • zucchini-casserole-with-feta-cheese
 • dulce-de-lecche-ice-cream
 • pistachio-risotto
 • spiced-almonds
 • beef-brisket-green-chili
 • asian stir fried vegetables w pasta and a fried egg

Ice Cream!

 • Guinness ice cream
 • toasted-coconut-ice-cream
 • dulce-de-lecche-ice-cream
 • coffee-ice-cream-with-marshmallows-and-chocolate-chips
 • lemon lime ice cream

Populære innlegg

 • mashed potatoes 1
 • herb biscuits w parmesan
 • chocolate chocolate chip zucchini muffins
 • butternut squash ravioli
 • green tomtoes

Tags

krem italiensk grønnkål lam sitron lime meksikanske mynte sopp nøtter olivenolje løk paprika pesto furu

Om Michele


Arkiv

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

Oversetter

English

Engasjer degDonere til Bloggere Uten Grenser

Sponsorer

Other Stuff


min foodgawker galleri

Søk etter oppskrifter fra hele nettet på Foodily.com

Foodie Vis

Stolt medlem av FoodBlogs

sertifisert yummly
En Blogging Award Fra min datter