This page has been translated from English
  • Naar huis
  • Mijn Reizen
  • Italië Trip
  • Verpakking Tips
  • Kalender
  • Contact

Zonsondergang boven de Atlantische Oceaan

13 juli 2010 | County Clare , Europa , Ierland , Reizen

Ik was niet van plan om mijn laatste diner in Ballinalacken Castle Hotel Post, maar het was zo bijzonder dat ik gewoon moet. Ik begon met een grote lommerrijke groene salade met andere groenten en pijnboompitten, stapte vervolgens over naar de zeevruchten special: heilbot, zalm, zeeduivel en gamba's met een zeer lichte citroen en kruiden roomsaus. De schaal-en schelpdieren net gesmolten is, zonder "fishy" smaak at all. Maar de echte verbazing was dessert. Guinness ijs. Ik kan niet precies beschrijven, behalve om u te vertellen dat het goed genoeg was dat mijn vader twee bolletjes had. Ik werd verliefd, en dat komt van iemand die maakt allerlei ongelooflijke zelfgemaakte ijs smaken. De echte reden voor het slepen van het diner was dat we een vermoeden op basis van de losse wolken dat we gewoon zouden in staat zijn om de zonsondergang over de Atlantische Oceaan te zien was - iets wat hoog op mijn vader "bucket list". Dus terwijl ik met Declan naar de Ballinalacken Castle achter het hotel tour ... ... Mijn ouders liep naar de top van de heuvel in de voorkant van het hotel om de zonsondergang te kijken. Heb je niet gewoon deze foto lief te hebben? Ik doe, en ik weet zeker dat ze zal bij het afdrukken van het voor hen. De zon gaat langzaam van ongeveer 9:45 tot ver na 10, en mijn ouders bleven voor het geheel, chatten met de eigenaar van het hotel (Dennis, van wie de ouders kocht het huis in 1939 en omgezet in een hotel vlak voor de oorlog).
Ik was echt willen Ik had mijn grote camera bij me om dit te schieten, maar zelfs met een digitale zoom, slaagde ik erin om de kleur en de schoonheid van de zonsondergang vast te leggen, ook al is het een beetje korrelig. We zijn tot 's ochtends vroeg aan het hoofd naar Dublin!

Laat een reactie achter

Word lid van het Koken met Michele ® Nieuwsbrief
E-mail:MyFreeCopyright.com Registered & Protected