• Hjem
 • Tjenester og Priser
 • Klasser
 • Kids Summer Klasser
 • Catering
 • Kalender
 • Kontakt
 • Mat Writing
 • Min lokale Journey
 • Italia Trip
 • My Travels
 • Foodie Links
 • Kokebok Anmeldelser

Tilbake fra Charleston ...

11 mai 2009 | Suppe , Grønnsaker

Jeg var så travelt før jeg forlot byen for Charleston i forrige uke at jeg ikke tror jeg selv husket å nevne jeg ville være borte. Jeg drar sammen mine bilder fra turen og vil legge dem ut på min reise tidsskriftet bloggen, men etter 3 dager med å spise Sør mat og festing med min niese som nettopp uteksaminert, må jeg fokusere på å spise sunt litt. Kom hjem akkurat tidsnok til å finne datteren min å gjøre dette grønnsakssuppe for en rensende diett hun er på. Bildet er stygg, men suppen er veldig bra for deg.
Du småkoke sammen 4 medium squash, 3 / £ 4 grønne bønner, og 7 stilker selleri til den er myk, deretter legge i en stor haug med spinat, en stor haug med basilikum og en stor haug med persille og la det koke i et minutt eller to . Mos det hele med en pinne blender med så lite av kokevannet som er nødvendig og nyte. Hun drakk det rett for henne purist diett - Jeg har lagt litt revet Parmigiano Reggiano og salt og det var rett og slett deilig!

Legg igjen en kommentar Legg igjen en kommentar

Print This Recipe Skriv ut denne oppskriften

Abonner Som dette innlegget?
Få nye innlegg
ved å mate eller email .

Legg igjen en kommentar

Bli med Cooking med Michele ® Nyhetsbrev
E-post:


Siste innlegg

 • gazpacho
 • ballyvaughan cookbook
 • whole-wheat-pizza-on-the-grill
 • creamsicle-ice-cream
 • pasta-with-meat-and-vegetable-ragu

Populære innlegg

 • green tomtoes
 • chocolate chocolate chip zucchini muffins
 • chocolate covered strawberries
 • balsamic soy london broil
 • cioppino

Ice Cream!

 • Guinness ice cream
 • snickerdoodle ice cream
 • toasted-coconut-ice-cream
 • lemon lime ice cream
 • chocolate-almond covered bacon

Meny Ideas

 • Valentine's Menu
 • grilling menu
 • christmas dinner menu
 • celebration menu
 • recipe cards turned cookbook

Tags

krem italiensk grønnkål lam sitron lime meksikanske mynte sopp olivenolje løk løk persille paprika pesto furu

Om Michele


Arkiv

Oversetter

English

Engasjer deg

Sponsorer

Other Stuff


min foodgawker galleri

Foodie Vis

Stolt medlem av FoodBlogs
En Blogging Award Fra min datter