• Hem
 • Tjänster och Priser
 • Klasser
 • Kids Summer Klasser
 • Catering
 • Kalender
 • Kontakt
 • Mat Skriva
 • Min lokala Journey
 • Italien resa
 • Mina resor
 • Foodie Länkar
 • Kokbok Recensioner

Min systers potatissallad

29 jun 2011 | Sallader , Grönsaker

Det är inte ofta som min syster kockar för mig eller ger mig ett recept. Jag är kocken i familjen - och hon är fotograf . Och en otrolig sådan. Men varje gång i en stund att hon överraskar mig med något gott, som den här potatissallad som hon kommit till fars dag middag i mitt hus nyligen. Ni kanske minns min besatthet av Tru saltgurka som jag bloggade om för ett tag sen. Tja, visar de nu har ett Bread & Butter version. Varken min syster eller jag gillar verkligen bröd & smör pickles - eller ättikslag välbehag för den delen. De är oftast för cloyingly söt. Men Tru sorten är bara knappt söt, och gjorde för ett perfekt komplement till denna potatissallad. Min syster anpassad detta recept från Cooks Illustrated, och jag är glad att dela hennes recept med dig. Den är perfekt för sommarens grillfester och picknick.

Klassisk potatissallad
5,0 från 1 recensioner
Skriv ut
Kategori: Sallad
Prep Tid: 10 min
Cook Tid: 10 min
Total tid: 20 min
Tjänar: 4-6
Ingredienser
 • 2 pounds russetpotatis, skalad och skuren
 • 2 msk champagne vinäger
 • 1 dl fint tärnade selleri
 • 1/4-1/2 dl hackad fint rödlök (efter din smak)
 • 1 / 4 kopp malet Tru Bread & Butter pickles
 • 1/2-1 dl majonnäs (efter din smak)
 • 1 tsk torr senap
 • 1 msk beredd dijonsenap
 • 3 / 4 tsk selleri utsäde
 • 1 / 4 dl hackad färsk persilja
 • salt och peppar efter smak
 • 2 hårt kokta ägg, pelled och tärnade (tillval)
Instruktioner
 1. Placera potatisen i en stor kastrull och täck med kallt vatten. Tillsätt 1 tsk salt till vattnet och koka upp över medelhög värme. Sänk värmen och låt sjuda tills potatisen mjuknat (inte KOKA eller kommer de att falla sönder), ca 8-10 minuter. Töm potatis och försiktigt blanda med vinäger, medan den fortfarande är varm. Låt potatisen svalna något.
 2. Blanda alla övriga ingredienser i en skål sedan försiktigt vänd ner i potatisen med en gummi spatel. Omslag och kylskåp tills väl kyld, minst en timme. Potatissallad är bäst när görs dagen innan så att smakerna verkligen smälter.
Anteckningar

Jag gillar att lämna skalet på min potatis för extra textur och näring, men jag gissar att de inte kommer att absorbera vinäger eller dressing samt om du gör det.

Googles recept Visa Microformatting genom enkelt recept

Lämna en kommentar Lämna en kommentar

Print This Recipe Skriv ut detta recept

Prenumerera Precis det här inlägget?
Få nya inlägg
av foder -eller e-post .

Kommentarer

2 Responses | TrackBack URL | Kommentarer Feed

 1. Måste ge kredit till min vän, Tom, för att dela detta recept med mig. Det var Tom rekommendation att använda champagne vinäger (det ursprungliga receptet som kallas för vit - tråkigt) och även hans idé att försöka bröd & smör saltgurka i stället för att njuta av (mycket bättre!) Jag tar äran för att hitta Tru Pickles - det bästa någonsin ! ;-) FYI, är min version av detta inte görs med ägg - inte behövs ... Janine

  Svara

 2. Jag har alltid älskat bröd och smör pickles mig själv men nu kommer ihåg att se dig tout Tru varumärket före och måste jaga dem! Och nu är jag dö för några potatissallad också, låter perfekt.

  Svara

Lämna ett svar

:
Bli medlem i Matlagning med Michele ® Nyhetsbrev
E-post:


Senaste inlägg

 • herb-butter-poached-chicken
 • jen surfing collage small
 • sesame-ginger-glazed-carrots
 • cheese-straws
 • cooking matters new logo
 • homecured-pancetta

Grytor

 • texas hash
 • lasagna
 • spag squash mexican casserol
 • mexican casserole w beef and rice
 • beef and poblano enchiladas

Populära inlägg

 • baked flaked chicken
 • pan-fried-polenta-with-chives
 • peach sangria
 • spiced-almonds
 • sweet potato hummus

Taggar

grädde italienska grönkål lamm citron lime mexikanska mynta svamp nötter olivolja lök paprika pesto tall

Om Michele


Arkiv

MyFreeCopyright.com Registered & Protected

Översättare

English

Sponsor

EngageraDonera till Bloggare utan gränser

Övrigt


min foodgawker galleri

Sommelier Kurser och Klasser vin från International Wine Guild Wine School

Den internationella Wine Guild Wine SchoolSök efter recept från hela webben på Foodily.com

Foodie Visa

Stolt medlem av FoodBlogs

certifierade yummly